Mange års erfaring med entreprenørarbejde

God og personlig service

Professionel rådgivning til optimal løsning

Effektivt arbejde i høj kvalitet

Mange års erfaring med entreprenørarbejde

Udlejning af professionelt entreprenør materiel

Stensætning udføres med store kompetencer

Hos Jørgens Gr​aveservice i Gislev, udfører vi stensætning på hele Fyn, som én af vores helt store kernekompetencer.

Kunne du tænke dig anlægning af stensætning eller stendige i eksempelvis Svendborg eller Odense? Vi håndterer mange forskellige projekter inden for professionel stensætning, og vi udfører ligeledes renovering af eksisterende stensætninger.

Ingen opgave er for stor til os – ingen opgave er for lille.

Støttemur og stendiger med kampesten og marksten

Med mange års erfaring som entreprenør, udfører vi mange forskellige opgaver inden for anlæg af stensætning, stendiger og støttemure i flere typer af sten. Blandt andet, bygger vi følgende typer opstillinger af sten:

  • Stensætning
  • Støttemur
  • Stendige
  • Stengærde

Ofte benyttes disse i haver. For eksempel, hvis din grund hælder​, kan det være nødvendigt med et stendige eller støttemur, for at kunne få et nivelleret blomsterbed. I de fleste tilfælde, anvendes stensætninger dog for udseendets skyld, i højbede, eller eksempelvis en hævet terrasse.

​Stensætninger er selvfølgelig, udover at være flotte, beregnet til at opretholde en løs skråning, såsom grus, sand eller jord.

​Vi kan opføre stensætninger i følgende stentyper:

  • ​Kampesten
  • Marksten
  • Beton
  • Granit​

Se eksempler herunder, hvor stensætninger er lavet ved både søer og rørbroer.​

Gode råd ved stensætning i haven

En stensætning, er et naturprodukt, der både anvendes for funktionalitet, samt for udseendets skyld. Når man opbygger stensætninger, uanset om det er støttemure eller stendiger, er det et meget tålmodighedskrævende puslespil, der kræver teknisk snilde og erfaring, for at det både bliver pænt og funktionelt.

​En stensætning skal altid være bredere i bunden, end i toppen, for ikke at skride ud. Man bruger gerne tommelfingerreglen, at den skal hælde 10 cm indad, per meter. Det nederste lag af sten (oftest store kampesten), skal ligge stabilt, 10 cm under det tilstødende underlag.

​Hvis du vil være sikker på, at dit højbed eller hvad du ellers har planer om, at anlægge, holder i mange år frem, bør du altid kontakte en erfaren fagmand.

Benyt eventuelt kontaktformularen her til højre ☛

​Kontakt os og få en snak om dit projekt

Vi er altid klar på en uforpligtende snak omkring dit næste projekt, og vi kommer gerne med gode råd og idéer, inden vi går i gang.

Kontakt os gerne på telefon 21 74 21 81 og hør mere, eller skriv til vores e-mail mail@j-g.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med din nye stensætning eller støttemur på Fyn.

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet snarest

6 + 3 =